Covid 19

COVID-19 treft verschillende mensen op verschillende manieren. De meeste mensen die besmet raken, hebben lichte tot matige symptomen en herstellen zonder opgenomen te hoeven worden. Dat lijkt misschien fijn, maar het maakt Corona juist een lastige ziekte om aan te pakken. Mensen zonder symptomen denken namelijk dat ze het niet hebben, nooit hebben gehad, of wel al hebben gehad en imuun zijn. Als zij zich daarnaar gedragen kunnen zij juist de verspreiding doorzetten in plaats van te remmen.
Water-Lab voorziet particulieren van tests. Het is dan ook een logische stap geweest ook Corona-tests voor particulieren aan te bieden. De tests die wij verkopen zijn van een goede kwaliteit van een grote farmaceut. Ze zijn bedoeld om iemand mee te testen (zelf testen is heel lastig ivm het staafje dat diep en raak in de holte moet). Je krijgt geen certificaat bij de uitslag, het is een soort zwangerschapstest waar je de uitslag van ziet. Het gebruik is voor jezelf: ben je veel in contact met mensen vanwege je werk, wil je extra zekerheid als je een persoon in de risicogroep gaat bezoeken, etc.
Wij verkopen de test per enkel stuk, maar je kunt ook gelijk een hele doos bestellen. Mail ons voor meer informatie.

Symptomen Covid 19

De meestvoorkomende symptomen:
koorts
droge hoest
vermoeidheid
Minder vaak voorkomende symptomen:
pijn in het lichaam
keelpijn
diarree
bindvliesontsteking
hoofdpijn
aangetast smaak- of reukvermogen
huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen
Ernstige symptomen:
kortademigheid of ademhalingsproblemen
pijn of druk op de borst
aangetast spraak- of bewegingsvermogen
Zoek direct medische hulp als u ernstige symptomen heeft. Bel altijd eerst voordat u uw huisarts of een zorginstelling bezoekt.
Mensen met lichte tot matige symptomen die verder gezond zijn, moeten thuis uitzieken.
Het duurt gemiddeld vijf tot zes dagen tot een besmette persoon symptomen vertoont. In sommige gevallen verschijnen de symptomen pas na veertien dagen.